TRAŽILICA
A megjelenítéshez flash player szükséges
A megjelenítéshez flash player szükséges
A megjelenítéshez flash player szükséges
Koje pakiranje proteina najčešće kupujete?

Galerija

A megjelenítéshez flash player szükséges
UPIŠI SVOJU EMAIL ADRESU NA NAŠU LISTU I PRIMAJ NOVOSTI DIREKTNO U SVOJ INBOX:

DEGUTANTNI „POPAJ“ POSTAO HIT „BODYBUILDER“ U MEDIJIMA

Nedavno se počela širiti priča o nevjerojatnom bodybuilderu koji je porijeklom iz Egipta. Pisalo se o njegovim superiornim bicepsima, bogatoj prehrani i teškim treninzima. Zvuči kao nešto što bi svi htjeli pročitati i vidjeti, a onda vas dočeka ova slika...

Nedavno se počela širiti priča o nevjerojatnom bodybuilderu koji je porijeklom iz Egipta. Pisalo se o njegovim superiornim bicepsima, bogatoj prehrani i teškim treninzima. Zvuči kao nešto što bi svi htjeli pročitati i vidjeti, a onda vas dočeka ova slika:

 

Nakon što pogledate sliku vjerojatno vam se plače, smije, ili ste samo nasmrt zgroženi. Naime u očima medija koji o njemu sve više pišu. Egipatski synthol-freak je bodybuilder u punom smislu, ali ne i samo to. Njegova prehrana za te bicepse je obrazložena u detalje.

Zatim piše da je PRIZNAO UPORABU PROTEINSKIH NAPITAKA. Jer eto do sad proteinski šejkovi nisu bilo dovoljno stigmatizirani u očima neukih čitatelja. Tko za koliko će njih povjerovati da ovakvi bicepsi (bolje rečeno baloni), dolaze iz shakera ili piletine.

Ovaj se „bodybuilder“ preselio iz Egipta jer, zamislite šoka, nije upao u domaću bodybuilding reprezentaciju. Pa je došao u Ameriku  jer tu ima bolje uvijete za trening svojih popajevskih ruku.

Njegovi bicepsi od 70cm idu u knjigu rekorda za narednu godinu, a on je na njih jako ponosan.

Za reakciju prave bodybuilding scene nije trebalo dugo čekati. Formu muscular developementa i ostalih većih publikacija zasipale su gnjevne poruke i sarkastični komentari u kojima se predviđa da bi Moustafa mogao osvojiti mister Olympiju.

E sad kad smo se već uhvatili rasprave. Moustafa Ismail je sve samo ne popaj. Popaj naime voli špinat i ima ogromne podlaktice. (Očito se mediji koji su ga tako prozvali nisu sjetili da biceps i triceps nisu podlaktica.) pa je tako i ovaj krivi nadimak došao do ove vrlo, vrlo krive slike bodybuildera.

Sve u svemu, čini se da je bodybuilding postao žrva još jednog od brojnih niskih udaraca medija. Tko zna, možda do iduće knjige rekorda maskota Michelin guma dobije titulu bodybuildera.

Luka Kuhar